Vegan - Gaillot Chocolate
Čokoláda Gajo "je malá výrobna v Bulharsku, která vyrábí pravou čokoládu s jedinečnou chutí přímo z jemných odrůd kakaových bobů. Výroba každé čokolády trvá 3 týdny: kakaová zrna jsou pečena až ve výrobně, mletá v kamenném mlýnku a výsledná čokoládová hmota dozrává a poté se ručně nalije do forem. Jediné přísady v čokoládě jsou: kakaové boby, nerafinovaný cukr, kakaové máslo a mléko pro mléčnou čokoládu. Nenahrazují kakaové máslo jinými rostlinnými tuky. Nepoužívají sójový lecitin nebo jiné emulgátory. Zvláštní pozornost věnují výběru kakaových bobů, vybírají pouze čisté a jemné odrůdy specifické pro daný region, pracujtí s malými farmami v Jižní Americe, které pěstují kakaové rostliny s péčí a touhou. Jednou z odrůd kakaa, se kterými pracují (Hispaniola odrůda), Dominikánská republika) je certifikovaná.
Nebyly nalezeny odpovídající produkty.